Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

ONTDEK DARK ROAST KOFFIE

Dark-roasted koffiebonen hebben een volle body, zijn robuust en hebben een rijke smaak.

 

 

Caffe-Veorna-Package1-Dark-Roast-C10-RESIZED

Verona | Vol & Romantisch

Een passie voor de culinaire romantiek van Italië inspireerde deze verleidelijke, volle melange van Latijns-Amerikaanse en Azië/Pacific koffie, met Italian Roast toegevoegd voor diepte. Het is rijk en goed uitgebalanceerd met een donkere chocolade tonen en een geroosterde zoetheid. 

Omdat deze verrukkelijke combinatie zo goed samengaat met chocolade, is het een favoriet voor Valentijnsdag geworden – en de koffie die we het meest associëren met romantiek. Bella, Bella! 

Verkrijgbaar als Whole Bean

Sumatra-Package1-Dark-Roast-C10-RESIZED

Sumatra | Intens & Kruidig

Het is groot en gedurfd met een kenmerkend aards aroma en aanhoudende rijke tonen. De zware, volle boterachtige body en geconcentreerde kruidige kruidentonen zijn kenmerken van geweldige koffie uit Sumatra en de trots van onze meest doorgewinterde koffiebranders. 

Wist je dat! Deze koffie nemen wij het vaakst mee naar huis om van te genieten nadat we ons groene schort ophangen aan het eind van de dag.  

Verkrijgbaar als Koffiebonen

 

Espresso-Package1-Dark-Roast-C10-RESIZED

Espresso Roast | Rijk & Karamelachtig

Deze espresso maakt deel uit van onze geschiedenis – het is dezelfde geliefde melange die we in onze winkels serveerden tijdens onze eerste handgemaakt Starbucks Latte. Sindsdien is er veel veranderd, maar we hebben nog steeds het gevoel dat er niets boven deze rijke melange van hoog gegroeide bonen gaat.  

Het is een speciale melange van bonen uit Latijns-Amerika en Azië/Pacific, donker gebrand om een rijke en karamelachtige zoetheid te produceren. Door het dichte, volle brouwsel heeft deze koffie een stevige smaak die bestand is tegen melk, waardoor het de perfecte basis is om thuis een latte of cappuccino te maken.

Interessant is dat espresso in Italië is uitgevonden door een ondernemende ziel die op zoek was naar een manier om koffie in minder tijd te bereiden, om reizigers te bedienen die zich haasten om de trein te halen. Dat is enigszins ironisch als je erover nadenkt, want koffieliefhebbers in Italië (en over de hele wereld) genieten tegenwoordig liever van hun espresso in lange, langzame slokjes. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen en Capsules

Italian-Roast-Package1-Dark-Roast-C10-RESIZED

Decaf Espresso Roast | Decaf & Karamelachtig

Een speciale melange van bonen uit Latijns-Amerika en Azië/Pacific, donker gebrand om een rijke en karamelachtige zoetheid te produceren. Door de rijke en volle smaak heeft deze koffie een stevige smaak die bestand is tegen melk, waardoor het de perfecte basis is voor het maken van een Latte of Cappuccino. 

Het is moeilijk om het verschil te zien tussen een reguliere en cafeïnevrije koffie van Starbucks. Onze cafeïnevrije versies leveren dezelfde geweldige smaak en kwaliteit, alleen met minder cafeïne. Het is een beker voor degenen die weten wat ze willen, en vooral wat ze niet willen. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen en Capsules