Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

ONTDEK MEDIUM ROAST KOFFIE

Medium-roasted koffiebonen zijn smooth en gebalanceerd voor rijke en toegankelijke smaken. 

Colombia-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Colombia | Fruitig & Kruidig

Complex en elegant, medium body met fruitige zuurtegraad, kruidige tonen en een walnootachtige afdronk. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen en Capsules

Ethiopia-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Ethiopia | Peperig & Bloemig

Deze voortreffelijke melange is een eerbetoon aan het ritueel van koffie, ter ere van de rijke erfenis van Ethiopië. Met een fluweelzachte textuur en bloemige, peperige kruidentonen, is dit ons eerbetoon aan de geboorteplaats van koffie. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen

Guatemala-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Guatemala Antigua | Cacao & Licht gekruid

Deze koffie is rijk en multidimensionaal, met een consistente smaak, kopje na kopje - van citroen, chocolade en zachte kruidentonen met een elegant mondgevoel dat uniek is voor deze regio. 

De regio staat bekend om hun tradities en passie voor koffiebonen. Het landbouwgebied in het zuiden van Guatemala ligt tussen drie vulkanen en biedt de perfecte groeiomstandigheden voor koffiebonen en de karakteristieke smaak. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen

House-Blend-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

House Blend | Cacao & Nootachtig

Het is een verrassend eenvoudige melange van de beste Latijns-Amerikaanse bonen die we al sinds het begin aan koffieliefhebbers aanbieden. Een melange van bonen geroosterd tot een glinsterende, donkere kastanjekleur. Boordevol smaak, balancerende smaken van noten en cacao met slechts een vleugje zoetheid van het roosteren. De aroma, body en smaak zijn allemaal in balans. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen, Capsules en Dolce Gusto

Kenya-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Kenya | Sappig & Verfrissend

Koffie met een volle sappigheid die onmiddellijk herkenbaar is voor de vele, vele fans. Je herkent Kenia aan zijn veelbetekenende Citrus aroma's - meestal grapefruit met een beetje citroen en zure sinaasappeltonen. Er zit een sprankeling in deze koffie, een heldere zuurgraad, die het zo verfrissend maakt om te drinken. In feite is het een geweldige ijskoffie op een warme zomerdag. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen

PikePlace-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Pike Place® Roast | Smooth & Gebalanceerd

In 1971 openden we onze eerste winkel in Seattle's Pike Place Market. Met dit erfgoed in gedachte zijn we geïnspireerd om deze heerlijke melange te creëren met een zachte body en subtiele smaken van cacao en geroosterde noten. 

Op de allereerste dag dat de Pike Place Market in Seattle werd geopend in de zomer van 1970, kochten honderden enthousiaste klanten binnen een paar uur de markt op. Tegen de middag was er geen product meer over. 

Toen we ons hier in 1971 vestigden, wisten we dat ons succes zou afhangen van hoe goed we aan deze onverzadigbare honger naar versheid konden voldoen. Uiteraard gingen we deze uitdaging met enthousiasme aan en boden we dag in dag uit verwachting overtreffende brouwsels aan. 

Pike Place® Roast is zowel een viering van onze trotse geschiedenis op de markt als een oprechte toast op onze veeleisende klanten. We hebben deze blend gemaakt om aan een breed scala aan smaken te voldoen. Of je het nu liever puur drinkt of aangevuld met melk en suiker, we beloven een gedurfde, bevredigende kop die rijk van smaak is en toch uitgebalanceerd genoeg om elke dag van te genieten. 

Pike Place is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van The Pike Place Market PDA, gebruikt onder licentie. 

Verkrijgbaar als Koffiebonen en Capsules